Månadsbrev

Hej alla MiNKare.

 

Nu har det soliga vårvädret hittat till Karlstad och i samband med vårens pånyttfödelse har en ny styrelse utsätts. På bloggen kommer det att läggas upp foton med en kort presentation om varje styrelsemedlem och deras arbetsområde. På det senaste årsmötet beslutades det att medlemskapet för MiNK kommer att vara gratis, vilket innebär att de som inte varit medlemmar tidigare kan höra av sig till någon av oss i styrelsen, och skriva att man vill bli medlem tillsammans med sitt namn, melj och telefonnummer. Det kommer inte att ställas några krav på medlemmarna utan detta är för att få med så många som möjligt på alla roliga aktiviteter vi kommer att ha under våren, samt att alla skall kunna vara med i gemenskapen.

 

MiNK har även öppnat ett twitterkonto där ni kan följa kommande händelser och matnyttig information. Vårt alias är MiNKkarlstad. Bloggen skall även försökas att hållas mer aktiv, där bilder och olika arrangemang kommer att dokumenteras. Om man har en fråga till en specifik person i styrelsen, skriver man till [email protected] och märker mejlet med personen man vill ställa frågan till.

 

Det har passerat en overallsvecka på Karlstad Universitet med diverse aktiviteter, och studenter i färgglada overaller gick att skymta. Bunkern hade en trafikljusfest med overallkrav, vilket gick ut på att man skulle klä sig i olika färger upptill beroende på vilken relationsstatus man hade. Tio MiNKar anslöt sig till Bunkern, och chocken från andra föreningar var stor. Det ryktades om en minkinvasion.

 

Den 19/3 IDAG (10:15-12.00)  och 31/3 (15:15-17.00) är idrottshallen bokad för diverse sportaktiviteter. På Facebook kommer det att läggas ut olika alternativ på sporter man kan tänka sig att utöva under de båda tillfällena. Är det något du verkligen vill spela, så tyck till så går det kanske att lösa.

 

Karlstad Studentkår anordnar även en evenemangsdag den 20/3 i transforum. Dagen går ut på att med hjälp av studenter samla in tankar och idéer över hur du vill förbättra din sitution som student. Det är också en möjlighet för studenter att få en inblick i hela studentkårens verksamhet. Transforum kommer att vara öppen mellan 10-15. Kom gärna förbi transforum denna dag. På kvällen fortsätter engagemangsdagen med fler diskussioner om studentkårens verksamhet. Här har du möjlighet att träffa en mix av människor. Detta varvas med mat, dryck och andra festligheter. Om någon är intresserad av fortsättningen av evenemangsdagen på kvällen är platsantalet begränsat till 80. Du måste även anmäla dig till Johnny Johansson ([email protected]) senaste tisdagen den 18 mars, vilket var igår och betyder att vi misslyckats med att få ut informationsbladet i tid.

 

Den 21/3 har Bunkern gjort det möjligt att fira minnet av Irlands skyddshelgon Sankt Patrick. Kvällen kommer att bjuda på livemusik, och en massa trevliga människor. Det kan vara en trevlig dag för oss MiNKare att träffas nere på bunkern och avnjuta våren, samt bra musik. Även lite dricka till en billig peng.

 

Det är även dags för kårval den 24-28 mars, där du kan vara med och påverka vad studentkåren skall jobba med. Röstningen sker i Aulafoaljén och hus 21. Det finns även möjlighet att rösta via www.karvalet.se. De 29 mandaten i kårfullmäktige delas ut proportionerligt och utgår från hur stor andel av rösterna de olika listorna får.Åtta listor kandiderar i valet och listorna går att finna på Kaus hemsida. ”Är student – aktuellt – nyheter från studentkåren”

 

Sist men inte minst har vi blivit tillfrågade om vi vill vara med på sittning tillsammans med Knas, Kebab och kulting. Sittningen kommer, om intresse finns, att äga rum den 5 april. Information om sittningen går att finna på facebook. De flesta skall vara inbjudna, men är det sp att någon mot förmodan inte fått en inbjudan kan man själv söka på evenemanget KNAS, KEBAB, MINK OCH KULTING FIRAR PÅSK.Vi hoppas att så många som möjligt kommer till denna påsksittning fylld med lekar och aktiviteter.

 

MiNK styrelse

[email protected]
https://www.facebook.com/groups/minkkarlstad/
http://minkkarlstad.blogg.se/

 

minkkarlstad

MiNK, studentföreningen för miljövetarprogrammet i karlstad

RSS 2.0