Drivhuset informerar!

Hallå Alla Föreningar, Olga & Marie från Drivhuset här!

Tävling - Din dröm kan bli din framtid

Venture Cup är Sveriges ledande tävling för dig som vill utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept. Vi tar dig som tävlande med på en spännande resa där inspiration, utbildning, coachning och tydliga deadlines i tävlingen hjälper dig att utveckla och driva din idé framåt. Dessutom tar du del av ett stort nationellt nätverk bestående av näringsliv, akademi, entreprenörer, alumner och eldsjälar. Allt detta gör vi genom en tävling där ära, prispengar och uppmärksamhet står på spel.

- Att tävla är helt gratis och du garanteras utvecklande feedback på din affärsidé från vårt professionella nätverk.
- Det finns 4 tävlingskategorier för att ge dig en rättvis bedömning. Du väljer själv vilken du vill delta i. Alla typer av idéer är välkomna.
- Möjlighet att gå till regionfinal och vinna prispengar, konsulttjänster samt få medial exponering.
- Kom i kontakt med vårt nätverk av entreprenörer, företag, näringslivsexperter, potentiella investerar och andra innovationsaktörer.
- Tävlingen består av 3 moment, affärsidé, pitch och affärsplan. Alla moment är öppna för deltagande och garanterar professionell feedback på din idé.
- Sveriges enda tävling för dig som vill presentera din idé i videoformat. Detta görs i pitchmomentet.

Om det finns frågor eller funderingar, så finns vi på Drivhuset, där kan vi hjälpa er med allt ni kan tänkas behöva till tävlingen. Om ni vill ha mer information så finns det att hämta hos oss, på Drivis. Tveka inte att komma upp eller mejla oss! Vore trevligt att många från Karlstad var med och tävlade i år! Uppmuntra alla era medlemmar till att tävla. Inom kort kommer vi även att stå i Gläntan för att besvara era frågor.
Mvh Olga & Marie

Tävlingshemsidan http://venturecup.se/ Karlstad tillhör region väst

minkkarlstad

MiNK, studentföreningen för miljövetarprogrammet i karlstad

RSS 2.0