Sittning 7 Februari

MiNKs första finsittning för året gick av stapeln den 7 februari. Totalt anslöt sig 24 personer och sittningen blev mycket lyckad. Det bjöds på god mat och en hel del lekar samt tävlingar med prisutdelning. Faddrarna tackade av nollorna, och "ettorna" är nu äntligen ettor. Årets nolla blev Matilda Nilsson. Det delades även ut pris till årets solstråle som tilldelades Sara Lif.
 
Kvällen började med en mingellek där varje person skulle skriva tre påståenden om sig själva på en lapp som lades i en skål. Sedan fick varje person dra en lapp och genom att ställa frågor till olika personer skulle man hitta den personen som skrivit lappen. Därefter delades det in lag inför kvällens alla tävlingar och det vinnande laget för kvällen blev Dropparna. Laget belönades med ett diplom som nu står hemma hos Måns Aronsson.
 
 
Maten kan sammanfattas med ett ord: mums! Till maten och drickan sjöngs det sånger och bordutmaningar utfördes. Linn Leidzen fick pris som bästa Sten-Sturevaktare, och annat vore väl konstigt när han bliviti pimpad med både kläder och glasögon. Sten-Sture valde även att stanna hos Linn efter finsittningen. 
 
 
Kvällen bjöd på mycket skratt och ett gott humör. De flesta rundade av kvällen med att gå på nystartsfesten som hölls på nöjes. Vi hoppas att fler vill avnjuta nästa sittning tillsammans med oss och att ni som var på denna sittning kommer att komma tillbaka.

 
   
 
Tack alla som var med och bidrog till en fantastiskt bra sittning.
 
/ Styrelsen
 
- Alla som fick pris får gärna kommentera så att det kan föras in i inlägget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

minkkarlstad

MiNK, studentföreningen för miljövetarprogrammet i karlstad

RSS 2.0